Renovering i Nordsjælland

Professionel og effektiv renovering

Står du og skal i gang med en større eller mindre renovering af dit hus, sommerhus, garage eller andet i Nordsjælland?
Så står vi klar hos Thiesen & Munksgård ApS til at hjælpe dig godt fra start og sikkert i mål.
Vi har en stor erfaring indenfor renovering af både store helårs huse, til mindre sommerhuse.
Der er mange beslutninger som skal tages både før og under renoveringen, som både skal hænge sammen økonomisk, udseendemæssigt, og være fagligt korrekt, og her tager vi dig i hånden og hjælper dig til at tage de rigtige beslutninger.

Et solidt samarbejde

Hos Thiesen & Munksgård, har vi et solidt samarbejde med en bred vifte af de dygtigste håndværkere indenfor hver fag.
Det betyder at du ikke selv skal kordinere håndværkere, tidsplaner, arbejdets fremgang, samt at holde øje med at tingene glider som de skal.
Hos Thiesen & Munksgård er vi klar over at det ikke bare er en opgave som skal løses. Det er jeres drøm og hverdag vi arbejder på, og det skal køre så glat som muligt.
Når vi står for en renovering, står vi også for alt kommunikation mellem de forskellige håndværkere og deres processer. Det gør, at du som kunde kun skal forholde dig til de ting du har talt med os om, og ikke holde styr på aftaler ang. Tømrer, murer, vvs, elektriker, maler osv.

Specialister i renovering

Vi har specialiseret os i renovering og totalentreprise, og har derfor også skræddersyet en forsikring med vores forsikrings mægler som dækker lige netop alt indenfor dette område.
Når renoveringen er slut og du er glad og tilfreds med resultatet, vil du også modtage et usb stik med billeder, tekst, og kvalitetssikring, så du altid har billeder og dokumentation af arbejdet før, under og efter.
Det kan være nyttigt at have både for egen fornøjelse, og ved et evt. salg af ejendommen.
Hos Thiesen & Munksgård går vi meget op i bæredygtighed og miljø.
Det betyder at vi har for øje hvis noget kan genbruges i stedet for at udskiftes, og derved spare på pengene og miljøet.
Vi affaldssortere alt byggeaffaldet og bortskaffer det på miljø rigtig vis.
Vi glæder os til at høre mere om dine fremtidige planer og ønsker.

Renovering af hus kan for eksempel være:

  • Renovering af facade og facadeisolering
  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Tagrenovering
  • ​Indvendig renovering
  • Og mange andre områder inden for renovering af hus og ejendom

Hvad koster renovering af hus?

Prisen på renovering af hus afhænger af materialevalg, renoveringsarbejdets omfang og geografiske beliggenhed. Du kan altid kontakte os for at få en god pris på at renovere hus. Vi tager gerne en snak med dig om, hvilken løsning der er den rigtige for dig, og som er mulig i din bolig. I fællesskab taler vi om valg af materialer, og hvordan du får den mest attraktive og energivenlige renovering af hus.

Vi hjælper dig med byggetilladelse ved omfattende renovering

Ved større renovationer kræves en byggetilladelse samt dokumentation for, om arbejdet er udført korrekt. Hos Thiesen & Munksgård ApS hjælper vi dig med ansøgning og alle nødvendige papirer, som skal udfyldes sendes med byggetilladelsen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig inden for renovering af hus, eller ønsker du at høre mere om priser og vores uforpligtende tilbud? Kontakt os os ved at ringe til os i dag på telefon 81 30 04 69 eller send os en e-mail til info@thiesen-Munksgaard.dk. Vi glæder os til at høre om dit projekt.​

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os

(+45) 29 62 01 17
info@thiesen-munksgaard.dk
Kontakt os