Om os

Thiesen & Munksgård ApS, er resultatet af to tidligere enkeltmands virksomheder som har slået pjalterne sammen, for at kunne varetage større opgaver, og etablere et solidt tømrerfirma.
Vi har kendt hinanden hele livet, og ser det som en stor fordel når man driver en virksomhed sammen.
Vi har hver især vores spidskompetencer, og når vi kombinerer dem, syntes vi at tingene går op i en højere enhed, og vi er i stand til at levere resultater som er yderst tilfredsstillende.
Vores nøgleord i firmaet er,

  • Faglig stolthed
  • Punktlighed
  • Loyalitet
  • Kvalitet

Vi har altid brændt for tømrerfaget, da vi begge to er vokset op med håndværk og iværksætteri fra hjemmefronten af.
Vi sætter en stor ære i at levere et yderst tilfredsstillende resultat til vores kunder, og opleve glæden hos folk som har valgt at bruge os til at varetage deres drømme og ønsker.
Vi har altid gerne ville have at vores virksomhed var uddannelses godkendt, således at vi både bidrager til at uddanne flere håndværkere, men i høj grad også fordi vi gerne vil uddanne vores egne folk, så vi er sikre på at vores medarbejdere besidder de kompetencer vi anser for at være vigtigst hos en dygtig håndværker.
Det betød for os at de to første ansatte i virksomheden, blev to ihærdige unge mennesker som gerne ville uddanne sig til tømrer.
Vores øvrige medarbejdere er alle sammen nogen vi har headhuntet specielt til at varetage en specifik rolle i vores virksomhed, så vi sikrer os at vores folk ikke kun er dygtige hver især, men også fungere optimalt i fællesskab.
Vi går begge to meget op i miljøet og bæredygtighed.
Det gør vi nok fordi vi begge to er opvokset med naturen tæt på livet, da vi begge to er jægere og elsker alt ved naturen og dens mangfoldighed.
Vi føler at vores generation bærer en stor del af ansvaret for at vores miljø bliver tilgodeset, således at vores børn også har en natur at nyde i deres fremtid.
Det betyder at til dagligt tænker vi over hvordan virksomheden håndtere affaldet, det bliver sorteret og bortskaffet på miljø rigtig vis.
Vi har investeret i nye biler som alle har partikelfilter og køre langt på literen.
Vi arbejder kun med CE og FSC mærket træ, på den måde sikrer vi os at det træ vi bruger ikke f.eks..Er udvundet ved brug af børnearbejde, og at der bliver genplantet træer svarende til det der bliver fældet.
Det betyder desværre også at der er nogle få opgaver vi har måtte takke nej til, da kunden gerne ville havde lavet en træterrasse i Teak træ, hvilket vi ikke kunne levere med en garanti på at det var fældet bæredygtigt.
Vores generelle mål for virksomheden er, at vi gerne vil have en bund solid tømrervirksomhed, som har dets fundament bygget på dygtige folk, som alle trives og føler et medansvar for virksomheden, dansk traditionelt kvalitets håndværk, samt at kunne levere resultater i topklasse.

¨Vi glæder os til at vise vores kunder hvad vi står for, og hvad vi levere af resultater ¨
Frederik Thiesen,
Christoffer Munksgård.

Ordforklaring:

FSC mærket:
FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir.
FSC hverken producerer eller sælger varer.
Du finder FSC-mærket på produkter af træ og papir, som du kan købe med god samvittighed.

Det kan du, fordi der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentligt sikkerhedsudstyr og løn.

CE mærket:
CE-mærkning er fabrikantens eller importørens angivelse af, at et produkt overholder EU-lovgivningen. Mærkningen muliggør varers fri bevægelighed på det europæiske marked.
Når en fabrikant CE-mærker et produkt, erklærer han på eget ansvar, at produktet er i overensstemmelse med alle lovkrav for CE-mærkning. Dermed garanterer han, at det pågældende produkt må sælges i hele det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). EØS dækker EU samt Norge, Island og Liechtenstein.
CE-mærkning betyder ikke, at produktet er produceret inden for EØS. Det angiver blot, at produktet er blevet vurderet, inden det er sendt på markedet og dermed opfylder lovkravene for at blive solgt. Det betyder, at producenten har sikret sig, at produktet opfylder alle relevante væsentlige krav i direktiv(er), som dækker produktet.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os