Nyt tag i Nordsjælland

Nyt tag lagt med ekspertise

Går du med drømme om at få et nyt tag eller udskiftet taget på huset, garagen, carporten, eller sommerhuset i hele Nordsjælland? Så er du landet på den rigtige side! Vi lægger blandt andet nyt tag i Hillerød, Helsingør og resten af Nordsjælland.
Hos Thiesen & Munksgård ApS har vi specialiseret os i tagarbejde, da vi altid har brændt lidt ekstra for den del af tømrer arbejdet.
Mange tømrere vil helst ikke lave tag, enten pga. opgavens størrelse og omfang, eller pga. manglende viden indenfor området.
Sådan har vi det ikke hos Thiesen & Munksgård ApS! tvært imod! Vi har lavet alt fra små grønne tage på cykelskure og carporte, til tagflader op mod 1000 m2.

Vælg en erfaren håndværker til opgaven

Det er meget vigtigt at du finder en god håndværker som ved hvad han laver, lige netop når det omhandler dit tag, da det er det sted på huset som altid er mest udsat fra både vind og vejr, men det er også noget af det første man ligger mærke til på et hus, og som meget hurtigt vil springe i øjnene hvis det ikke er lavet korrekt, og så er det uhyre vigtigt at selve konstruktionen bliver lavet korrekt, da det ellers kan få fatale følger.

Hos Thiesen & Munksgård ApS er du i sikre hænder.

Vi er vant til at arbejde oppe i højderne, og vi nyder det.
Erfaring med alt inden for tegl, eternit, tagpap, skiffer, grønne tage, og vi kender derfor både de bedste underleverandører, samt de nyeste materialer og teknikker.
Vi er desuden også vant til at udskifte tage med asbest i.
Vi ved lige præcis hvordan det skal håndteres, og bortskaffes, og så står vi også for indberetning til kommunen af dit farlige affald samt bortskaffelse af det.
Der er mange ting du skal tænke over når du tænker nyt tag.

Det kunne f.eks. være:

 • Skulle der mon efterisoleres når nu taget var åbent?
 • Hvad med en gangbro på loftet, det er dejligt med lidt ekstra opbevarings plads, samt det gør det lettere i fremtiden at komme rundt på loftet hvis det skulle være nødvendigt.
 • Skal udhænget på taget gøres større eller måske lidt mindre, for at det ser arkitektonisk korrekt ud?
 • Skal du måske have lys i udhænget? over terrassen, eller langs huset? så kan du slippe for lamper på væggene.
 • Tagrender? zink, plast, kobber, arkitekt render, eller noget helt andet?
 • Skorstenen, kunne man med fordel give den et service, i 9 ud af 10 tilfælde trænger fugerne typisk til at blive fuget op igen, mange vælger også at få pudset skorstenen op da det pynter gevaldigt sammen med et helt nyt tag.
 • Ovenlysvinduer? Skal der mere lys ind i huset?

Få lagt dit nye tag af os

Tagarbejde kræver stor kyndighed og erfaring – og det har vi. Vi beskæftiger os med alt fra eternittag til sedumtag.

Eternit er et meget solidt materiale. Tegl giver et klassisk udseende. Sedum er grønt og flot. Tagpap er kosteffektivt og billigt. Der er mange muligheder, når det kommer til et nyt tag. Nogle ting, du bør tage stilling til, inden vi snakker, er:

 • Hvilken tagtype vil du have?
 • ​Har du brug for at få lagt undertag?
 • ​Hvilken hældning har dit tag?
 • ​Hvilke krav har du til materialer?

Vi giver naturligvis rådgivning omkring den bedste og billigste løsning, hvis du ønsker.

Hvad koster et nyt tag?

Lige så snart vi får snakket sammen, kan vi give dig et uforpligtende, billigt tilbud. Vi skal vide lidt mere om omfanget af opgaven, om det er en komplet tagudskiftning, ønsker til materialer med mere.

Vores priser er fordelagtige og konkurrencedygtige, fordi vi gerne vil have, at alle kan være med.

Vi lægger blandt andet nyt tag i Hillerød, Helsingør og Nordsjælland

Vi vil meget gerne både rådgive og vejlede dig i dine muligheder, når det kommer til at få lagt nyt tag. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os.

Ring til Thiesen på 29 62 01 17 eller Munksgaard på 81 30 04 69. Vi har også en mail info@thiesen-munksgaard.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os

(+45) 29 62 01 17
info@thiesen-munksgaard.dk
Kontakt os