Facadeisolering

Facadeisolering udføres i Nordsjælland

Taber dit hus varme om vinteren? Så kan det være værd at overveje at få opsat en facadeisolering på bygningen. De fleste forbinder nok efterisolering af huset med en udfyldning af hulmuren, men det er ikke den eneste løsning. Hvis dit hus eksempelvis ikke har en hulmur, eller hvis du ikke ønsker at miste indvendige kvadratmeter, så kan facadeisolering være løsningen til både bedre isoleringsevne og et nyt flot udseende på huset. Det kan betale sig!

Opnå store energibesparelser med facadeisolering

Varmeregningerne bliver kun dyrere og dyrere, og der er mange penge at spare med en ordentlig isolering. En udvendig isolering er yderst effektiv, da du slipper for kuldebroer, og det er noget, som kan mærkes på energiforbruget.

Hos Thiesen og Munksgård råder vi både over dygtige tømrere og murere, så vi kan opsætte isolering på alle typer facader. Vi har desuden mange års erfaring med forskellige former for facadebeklædning, så du kan opnå både bedre isolering og et nyt look til huset på én gang. Vi lægger vægt på at lave unikke løsninger med udgangspunkt i dine ønsker og forudsætninger.

Kontakt os for at høre mere

Vil du høre mere om mulighederne? Skriv til os på info@thiesen-munksgaard.dk eller ring på 29 62 01 17. Så tager vi en helt uforpligtende samtale om din bygning og dine ønsker til facaden. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på din specifikke opgave. Vi udfører en hel del opgaver med facadeisolering i Nordsjælland, men hvis du nu skulle bo lidt længere væk, så finder vi også ud af det.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os

(+45) 29 62 01 17
info@thiesen-munksgaard.dk
Kontakt os