Totalentreprise i Nordsjælland

Totalentreprise med overblik og håndværk i topklasse

Leder du efter en erfaren totalentreprenør i Nordsjælland, eksempelvis i nærheden af Fredensborg, Hillerød eller Helsingør i Nordsjælland? Hos Thiesen & Munksgård ApS kan vi tilbyde dig en professionel totalentreprise ved byggeprojekter. Vi har mange års erfaring med både små og store entrepriser for private og erhverv – lige fra udgravning, støbning af fundament og opførsel af bygninger, til det afsluttende snedker-, murer-, og malerarbejde.​

Gennemtænkt totalentreprise

​Hos Thiesen & Munksgård ApS er entreprisen i gode hænder. Her får du en totalløsning, der er gennemtænkt ned i mindste detalje. Vi samarbejder fast med en fast gruppe af dygtige håndværkere, der har speciale inden for de områder af byggeriet, som vi ikke selv mestrer. Du behøver således ikke at bekymre dig om kontakt til forskellige håndværkere og faggrupper – vi klarer det hele for dig og hjælper dig med glæde med din totalentreprise.

Gennem tæt dialog med bygherren opnås en effektiv byggeproces, som er tilfredsstillende for alle parter. Vi sørger for at give dig en grundig rådgivning gennem hele processen, lige fra planlægningen af arbejdsgange til valget af materialer.

Få mere information

Med vores mangeårige erfaring er I sikret en samarbejdspartner, der kan løse enhver udfordring inden for byggeri. Kontakt vores totalentreprise for en drøftelse af jeres planer og få et uforpligtende tilbud, der omfatter pris og garanti på hele opgaven.

Du kan kontakte os ved at ringe til vores totalentreprise på telefon 81 30 04 69 eller sende en e-mail til info@thiesen-Munksgaard.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at hjælpe dig.​

Tømrer Nordsjælland

Totalentreprise

Totalentreprise med overblik og håndværk i topklasse

Nyt tag

Alt i tag

Går du med drømme om at få et nyt tag

null

Det siger kunderne

``1. klasses arbejde til aftalt tid. ``
- Frank

null

Vi garanterer teksten kommer

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os