Facadebeklædning

Genopfrisk husets facader

Trænger husets facader til en opfriskning? Få en professionel udskiftning af facadebeklædningen. Hos Thiesen & Munksgård har vi stor erfaring med udvendig facadebeklædning og facadeisolering. Vi udfører både udskiftninger, reparationer og montering af ny facadebeklædning til private og erhverv i København og Nordsjælland.

Energioptimer din bolig

Der kan være mange fordele i at få lavet facadebeklædning. Vi har stor erfaring med energioptimering af boliger. Særligt på gasbetonhuse, hvor vi ofte har efterisoleret, før vi laver træbeklædning, så det er mere energivenligt. Ved at efterisolere inden beklædningen kan du både få store besparelser på varmeregningen samt øge boligens værdi og skåne miljøet.

Vedligeholdelsesfri træbeklædning

Mange vil gerne have vedligeholdelsesfri træbeklædning. Det kan vi naturligvis også hjælpe med. Vi tilbyder at lave facadebeklædning med Hardieplank træstruktur. Hardieplank ligner til forveksling træ utroligt meget, men det er produceret af miljøvenligt og næsten vedligeholdelsesfrit fibercement. Dermed får du lang holdbarhed på facadebeklædningen med minimal vedligeholdelse.

Opfrisk facaderne i dag

Vil du høre mere om mulighederne for facadebeklædning eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så er du velkommen til at sende en mail til info@thiesen-munksgaard.dk eller ringe til os på 29 62 01 17. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os

(+45) 29 62 01 17
info@thiesen-munksgaard.dk
Kontakt os