Vi garanterer

Vi holder, hvad vi lover

Når du vælger Thiesen & Munksgård som din tømrer, får du 2 tømrermestre, der holder hvad vi lover. Vi går op i, at vi har de helt rigtige folk. Derfor headhunter vi specifikke personer, så vi altid får de bedste til opgaven.
Vi leverer altid høj service og overholder alle aftaler. Det betyder også, at der ikke kommer nogen ekstra regninger eller gebyrer.

Tryghed i byggeprocessen

Hos os er du altid med i hele processen, så du ved præcis, hvad der foregår. Vi er selv på byggepladserne jævnligt og tjekker op på, at alt er, som det skal være. Vi sørger også for, at byggepladsen er ryddet og pæn til fyraften.

Entrepriseforsikring

Hos Thiesen & Munksgård har vi snedkerbygget en entrepriseforsikring i samarbejde med en forsikringsmægler fra Codan Forsikring. Forsikringen dækker alt, hvad der kan dækkes. Som kunde hos os har du mulighed for at købe forsikringen til halv pris. Såfremt du ønsker at høre mere om forsikringen, sender vi gerne en pjece med alt information.

Håndværkerfradrag

Vi hjælper dig gerne med at finde håndværkerfradraget på årsopgørelsen. Vi har gjort det nemt for dig, så regningen står, så den kan bruges til håndværkerfradraget.

Kontakt os i dag

Lad os være din foretrukne tømrer. Kontakt os på 29 62 01 17 eller info@thiesen-munksgaard.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os