Nyt badeværelse udføres i Nordsjælland

Få et nyt badeværelse

Vi hjælper dig med at få lige præcis det badeværelse, du drømmer om. Når det kommer til at få opsat et nyt badeværelse, er der mange små elementer, der skal tages stilling til for at nå frem til det perfekte helhedsindtryk. Det kan til tider virke uoverskueligt, men vi holder dig i hånden fra første idé til du står med dit flotte nye badeværelse. Vi opsætter nyt badeværelse i Hillerød, Helsingør og resten af Nordsjælland, og vi kan også hjælpe dig!

Få et nyt badeværelse der passer til lige netop dig

Badeværelset er et utrolig vigtigt rum i alle hjem, for hvad end vi vil det eller ej, så er det nu engang et rum, hvor vi tilbringer en del tid. Der er utallige muligheder, og det er vigtigt at tage højde for både det æstetiske og det praktiske såvel som de økonomiske rammer for byggeprojektet. Når du vælger os får du en seriøs murer, der brænder for at lave unikke kvalitetsløsninger.

Hos Thiesen og Munksgård holder vi øje med de nyeste trends, og vi er mestre i at sammensætte fede og brugbare løsninger med udgangspunkt i vores kunders ønsker til design og funktionalitet – samt deres økonomiske forudsætninger.

Lad os tage en snak om dit drømmebadeværelse

Ring til os på 29 62 01 17 for en helt uforpligtende snak om dit nye badeværelse. Du er selvfølgelig også velkommen til at benytte kontaktformularen, hvis vi skal ringe dig op.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os