Renovering af hus udføres professionelt

Skal du have renoveret eller ombygget dit hus i Nordsjælland, for eksempel i nærheden af Helsingør, Hillerød eller Fredensborg? Få en autoriseret håndværker til at stå for dit byggeprojektet. Så er du sikret professionelt, energivenligt og langtidsholdbart resultat. Hos Thiesen & Munksgård ApS har vi mange års erfaring med renovering af hus for både private og erhverv. Vi sætter dit gamle hus i stand, så det bliver til en topmoderne og energivenlig bolig. Vi udfører renovering og ombygning af hus for både private og erhverv.


Renovering af hus kan for eksempel være:

  • Renovering af facade
  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Tagrenovering
  • ​Indvendig renovering
  • Og mange andre områder inden for renovering af hus og ejendom


Hvad koster renovering af hus?

Prisen på renovering af hus afhænger af materialevalg, renoveringsarbejdets omfang og geografiske beliggenhed. Du kan altid kontakte os for at få en god pris på at renovere hus. Vi tager gerne en snak med dig om, hvilken løsning der er den rigtige for dig, og som er mulig i din bolig. I fællesskab taler vi om valg af materialer, og hvordan du får den mest attraktive og energivenlige renovering af hus.


Vi hjælper dig med byggetilladelse ved omfattende renovering

Ved større renovationer kræves en byggetilladelse samt dokumentation for, om arbejdet er udført korrekt. Hos Thiesen & Munksgård ApS hjælper vi dig med ansøgning og alle nødvendige papirer, som skal udfyldes sendes med byggetilladelsen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på renovering af hus

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig inden for renovering af hus, eller ønsker du at høre mere om priser og vores uforpligtende tilbud? Ring til os i dag på telefon 81 30 04 69 eller send os en e-mail til info@thiesen-Munksgaard.dk. Vi glæder os til at høre om dit projekt.​

Få et gratis tilbud​

Beskriv kort opgavens omfang og vi vender tilbage med et gratis tilbud på den.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få 1 times GRATIS rådgivning

Ring nu på​

Telefon 81 30 04 69

Adresseinfo

Thiesen & Munksgård ApS

CVR: 39551314

Helgesvej 13
3080 Tikøb

Ring mig op

Vi står altid klar til at hjælpe dig med en opgave.​ Udfyld nedenstående og vi ringer dig op hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt