Køkken

Forny dit køkken

Har du brug for hjælp til montering af et køkken? Hos Thiesen & Munksgård har vi stor erfaring med montering og udskiftning af køkkener. Vi monterer køkkener for både private og erhverv, og vi har blandt andet lavet meget samarbejde med HTH Køkkener, hvor vi har monteret deres køkkener i nybyggerier.
Vi laver alt fra reparationer af køkken til udskiftninger og montering af et helt nyt køkken. Hvis du mangler inspiration, kommer vi gerne og hjælper med inspiration til, hvordan du kan lave netop dit køkken.

Professionel montering af køkken

Montering af køkkener kan være en stor opgave, hvis man ikke har prøvet det før. Selv de mindste fejl og skæve hjørner kan ødelægge helhedsindtrykket.
Når du vælger os til at opsætte dit nye køkken, kan du forvente en kvalitetsbevidst montør, der sætter en ære i at levere snorlige resultater uden fejl, så du får et køkken, som du bliver glad for.

Kontakt os og hør mere

Vi monterer, udskifter og reparerer køkkener i hele København og Nordsjælland. Ring til os på 29 62 01 17, eller send en mail til info@thiesen-munksgaard.dk og hør mere om vores services inden for køkkenmontage.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os

(+45) 29 62 01 17
info@thiesen-munksgaard.dk
Kontakt os